Selecteer een pagina

CAFE, RESTAURANT EN BROUWERIJ DE BEYERD

Breda Imperial Stout 

De twee Bredase bierbrouwerijen De Beyerd en Frontaal hebben eenmalig een collaboration biertje op de markt gebracht. De BIS ofwel de Breda Imperial Stout. Gelagerd op whiskeyvaten heeft dit gitzwarte bier een lichte whiskey smaak. Alles kan tegenwoordig! En het is nog lekker ook. Voor dit unieke speciaalbier is een echt Bredaas etiket ontworpen. En wat is er nou niet meer Breda dan de Grote kerk. Clean in typografie en grafisch ontwerp is dit etiket erg strak en modern in ontwerp.

Dirk Urtyp Pilsener

Voor Café, Restaurant en Brouwerij de Beyerd in Breda heeft Krachtmeting grafisch ontwerp het bierglas ontworpen voor een van hun bieren. Dirk Urtype Pilsener is een traditionele pilsener zoals deze vroeger werd gebrouwen. Door het toevoegen van hop wordt de houdbaarheid van bier verlengt. Een mooi strak ontwerp met een kleine twist erin en voor de rest puur bier zoals jullie rechts kunnen zien .

Beyerd Bierfestival

Daarnaast ontwerpt Krachtmeting grafisch ontwerp ieder jaar een poster voor het jaarlijkse bierfestival. Een trendy bierfestival wat ieder jaar in mei plaatsvindt in de Boschstraat en georganiseerd wordt door café de Beyerd. Deze artistieke posters (hieronder te zien) tonen een geïllustreerd proefglaasje waar het heerlijke bier met een sierlijke vorm uit gutst. Een mooi beeld voor een mooi festival.

Nuchter bekeken

Voor het maandelijke Beyerd Biergilde boekje genaamd Nuchter bekeken is er een lekker hippe omslag ontworpen. De editie van april 2014 was toe aan een opvallend design. Een hele schok voor de bezoekers van de bruine kroeg De Beyerd. Maar krachtmeting grafisch ontwerp doet als het mag gewoon zijn eigen ding!