Selecteer een pagina

ILLUSTRATIES

Bier is hip en Krachtmeting vindt hip weer leuk. En bier trouwens ook! Wel speciaalbier dan, want we zijn verwend door alle heerlijke geuren, kleuren en smaken die er tegenwoordig bestaan. Bij speciaalbier hoort een speciaal etiket. Krachtmeting kiest zijn bier namelijk zelf ook uit op, ten eerste het etiket en de naam. Daarna volgt het type. Voor de heren van OrangeCraftBrewers en Boerenverstand zijn er een aantal heerlijke kleurrijke etiketten in de maak. Het bier zelf is ook nog in de maak. Dus we houden je op de hoogte. Zodat je zelf ook kan proeven binnenkort!

Het was ook gewoon “easy peasy lemon squeezy” om deze grafische illustratie te vormgeven. Een idee zit in je hoofd en de Krachtmeting daarbij zorgt voor de rest. De slogan komt uit de jaren 50 en was bedacht voor een Brits wasmiddelmerk. Het bekt zo lekker. En als het lekker bekt moet er ook een lekkere vormgeving bij!

Breda Blocs is een grafische illustratie van de prachtige stad Breda. Een geboren en getogen Bredanaar is trots op zijn stad en laat dat graag zien. Met de illustratie kunsten is een simpele plattegrond omgetoverd tot een trotse meesterwerk. Interesse in dit ontwerp voor bijvoorbeeld aan de muur? Dat kan! Stuur de vraag in een mail naar Krachtmeting grafisch ontwerp. Alle rechten voorbehouden.

De kracht van een creatief persoon is dat deze in verschillende vormen prachtige creaties kan maken. Of dit nu een naam, vorm of compositie is. Naast het grafisch ontwerp is Krachtmeting ook overtuigend in illustraties. Vaak bezit bijvoorbeeld een logo ook een illustratie. Hiermee kan een logo een extra laag hebben en daadkrachtiger overkomen. Tekst en beeld vullen elkaar aan en zorgen voor een uitbarsting in synergie. Nu moeten we niet te poëtisch worden, maar simpel gezegd is synergie 1+1=3! Bekijk hier verschillende grafische illustraties van Krachtmeting grafisch ontwerp. Illustraties zijn toe te passen in huisstijlen, drukwerk of online uitingen. Interesse? Geef Krachtmeting grafisch ontwerp snel een belletje!

Een lekkere hippe illustratie is geen probleem, want Krachtmeting grafisch ontwerp is gewoon lekker hip!

Illustratie “Illusie”. Krachtmeting grafisch ontwerp is krachtig in illustraties. Hieronder een illustratie die niet helemaal klopt. Qua beeld wel, maar niet in zijn vormen. Een aantal kubussen en rechthoeken zijn onmogelijk.

INOS is een vernieuwende en ambitieuze stichting voor Katholiek Onderwijs in de gemeente Breda. Op 28 basisscholen in de gemeente Breda laten ze onder een eigen platform de leerlingen kennismaken met allerlei digitale middelen. Dit is een goed voorbeeld waar een veelzeggende illustratie is verwekt in het logo. De kids moeten op een laagdrempelige manier lekker gemaakt worden in de digitale wereld. Het spreekt ook wat verbeelding in dus als je wilt kun je zelfs een robot bouwen!

Een zelfportret. Krachtmeting grafisch ontwerp is Sammie Arts. Sammie Arts is creatief in verschillende vormen. Dus ook in andere vormen een portret. Leuk en eens wat anders dan de standaard foto’s van werknemers.

Rechtsonder een traditionele Chinese handtekening. Er staat natuurlijk Krachtmeting. Ik heb een prachtige reis gemaakt naar China en daar in musea viel mij het op dat iedere kunstenaar een eigen stempel onder zijn werk zetten. Dus ik ook natuurlijk!

En af en toe heb je wat tijd over en ga je gewoon wat moois maken. Wat vindt Krachtmeting grafisch ontwerp lekker; speciaal bier. Dus hierbij wat grafisch spannende en opvallende bier etiketjes. De namen en vormgeving is geheel fictief en alle rechten zijn voorbehouden voor Krachtmeting grafisch ontwerp.

Een illustratie/poster over de term beunhaas. Het woord beunhaas is gewoon een grappig woord. Niet te grof, maar zeker niet positief. Er moest iets gelaagd uitkomen met dit woord. Toegepast in een illustratie en het moest vooral grappig zijn!