Selecteer een pagina

STEC GROEP

STEC groep heeft enorme Marktexpertise over ruimtelijke ontwikkeling. Gevestigd in Arnhem maar in heel Nederland met ruimtelijke ontwikkeling bezig. Hierbij zijn vaak bidbooks nodig om de gemeente of klant inzicht te geven. Krachtmeting grafisch ontwerp heeft een aantal van deze bidbooks mogen vormgeven.     

Bidbook F4 (Friesland)

Voor de vier grootste gemeenten van Fryslan heeft Krachtmeting grafisch ontwerp in naam van STEC groep een bidbook ontworpen met nieuwe plannen voor huurwoningen. Het gaat hier om de gemeenten Heerenveen, Leeuwarden, Smallingerland en Sudwest Fryslan van de provincie Friesland. Het bidbook bezit 37 pagina’s met beeld en tekst wat door ons in een Fries jasje is gestoken. Open deze link om het gehele bidbook van Friesland te bekijken in pdf.

“We hebben Krachtmeting inmiddels voor verschillende projecten ingehuurd. Iedere keer heeft Sammie ons geholpen om tot een fraai en vernieuwend product te komen. Ook onze opdrachtgevers zijn erg te spreken over zijn werk. Daarom werken wij graag met hem. Sammie is van alle markten thuis, flexibel en stelt de klant centraal.”

Joep Arts MSc, medior adviseur Stec Groep

Bidbook Groningen

Voor de stad Groningen heeft Krachtmeting grafisch ontwerp in naam van STEC groep een bidbook ontworpen met nieuwe plannen voor huurwoningen in de vrije sector. Het gaat hier om 13 nieuwbouwprojecten in verschillende delen van de stad. Groningen groeit door talent wat er zich vestigt en dit is terug te zien in de slogan. Het bidbook bezit 33 pagina’s met beeld en tekst wat door ons is vormgegeven in een huisstijl met een knipoog naar de gemeente Groningen. Open deze link om het gehele bidbook van Groningen te bekijken in pdf.

Infographic beleggers

Aan de hand van verschillende illustraties verwerkt in de onderstaande infographic zijn de voorkeuren van beleggers in Nederland te zien als het gaat om investeren in middenhuurwoningen 2017. Een infographic maakt veel informatie met cijfers een stuk overzichtelijker en gewoon leuker om te lezen! Wie wordt er nou niet blij van een plaatje? 

Infographic provincie Utrecht

Uit de infographic voor beleggers rolde een infographic voor de provincie Utrecht. Dan doe je toch iets goed! Hier gaat het om wonen in de provincie Utrecht. STEC groep heeft in opdracht van de provincie Utrecht een woningmarktanalyse opgesteld en die is weer vormgegeven in een aantrekkelijke en overzichtelijke infographic door Krachtmeting!