Selecteer een pagina

ZORGBELANG BRABANT

Een nationale organisatie, maar dit kantoor is gericht op de provincie Noord-Brabant. Het is een organisatie die zich inzet voor betere zorg, zowel voor de normale mens als zorginstanties en de overheid. Het nieuwe kantoor in Tilburg had een complete frisse uitstraling nodig om de kale muren aan te kleden. Hier hebben ze Krachtmeting grafisch ontwerp voor ingeschakeld. In nauwe samenwerking zijn er veel grafische illustraties ontworpen waar de kernwaarden en huisstijl in verwerkt zijn. Deze designs zijn toegepast op de glazen wanden en muren en zorgen voor een uniek kantoor wat Zorgbelang Brabant ademt.

“Krachtmeting heeft ons geholpen bij de inrichting van ons nieuwe kantoor. Wij hebben er echt onze eigen werkplek van kunnen maken met de toepasselijke en frisse ontwerpen van Sammie Arts. Krachtmeting denkt mee, komt met creatieve voorstellen en voert uit wat wij willen.”

Drs. Cock Vermolen, directeur Zorgbelang

‘Houdbare zorg in 2020′ gaat over noodzakelijke veranderingen in de zorg en de rol van de patient daarbij. Krachtmeting grafisch ontwerp heeft hiervoor een logo ontworpen wat werd toegepast op een ‘tombstone’ van plexiglas. Hierbij hoorde een flyer met uitleg.